Tuesday, April 26, 2011

Aku jumpa kembar Justin Bieber! tapi dia Perempuan.

sebelum apa2. korang tengok muka Justin Bieber ni dulu.
dah tengok? korang tengok pelanduk dia yang aku TERjumpa kat YouTube.
scrool bawah sikit!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaa~!
sama gila kan?? malangnya dia perempuan. sobs T.T
nama dia Dani Shay.

kalau korang tak caya, aku sertakan video Dani Shay nihh sekali.
enjoy~!

p/s : korang agak2 kalau Justin Bieber kawin ngan Dani Shay ni muka anak dorang macam mana? haha! semua anak2 dia nampak cam kembar. dah muka mak bapak pon sejibik sama camtu!


sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

22 comments:

♥ Nur Maizatul AQma♥ said...

wow !

Little_froggy said...

gile lah, mesty ramai pompuan jadik lesbian pas ni en? HAHA

Efipurpleshine said...

memang nmpk same la...adeyhhh...

cik fara said...

eh eh . a'ah laa, kembar ke tuh . hee

farzana ariffin said...

haa. sama gilakan muka dorang!!

tsara minraa said...

suara dye agak hampeh,,,,hahhaha
wow macam kembar siam tapi nape dye nampak macam llki

farzana ariffin said...

pengkid mmg ah gitu. haha. tp hakikatnya dia perempuan :)

kuma2 comel said...

owh.. dia pengkid ea..
mna leh kahwin dgn laki lau pengkid. heheh

farzana ariffin said...

abes kalau taak kawin ngan lelaki dia nak kawin ngan sapa? haha

KAMIHIDUP said...

muka anak dia macam KAMI, wahaaa. :)

Alwani Raihan said...

What the? Tahniah bagi mereka berdua :') haha

♥Aien Najwa♥ said...

wah !!! mmg sme babe !!!
but y gurlz 2 nose dier tajam cket..
hukhuk.. dpt anak,mmg sekembar2 nye la kn...

shigellazoster said...

hahaha same gile seh!!~>.. MESTI ANAK DORANG JADI KEMBOR.... :p

..priNceSs aMiSsa.. said...

ntah2..org yg same x?..sblm justin tu popular..huhu..sbb persamaan muka diorg bukan mcm same..but,mmg same jew ble tgk..

♥sophie♥ said...

gile lah XD huhuhu

sebijik ! huwaaa

farzana ariffin said...

amissa : its not justin, its dani shay. there are not the same person. they have different voice and dani shay is a girl. listen to her voice when shes sing :)

fyna said...

sebijik kot!

saidatul noor farhana said...

a'ah la...mcm sme..:)

salwaismail said...

pergh. sebijik.
:DD

zuraa said...

wow memang same lahh, ntah ntah kembar :DD

Misz-sakura said...

Eh, gila sama..

aliah nabilla said...

giler ar... sebijik.....
suara pon boleh tahan...
habis ar jb lepas nie coz dah ade klon dye... hahahah