Monday, April 18, 2011

dah dengar suara and tengok muka HODOH aku, jangan gelak pulak =='

semalam internet tak brapa nak okay. so, time aku tengah layan2 lagu kat utube tuh. lagu yang aku dok ulang untuk yang ke berapa kali ntah sebab malas nak tunggu video lain buffering sampai penuh.

sebab kalau kita bukak video lain kan kena tunggu setengah abad baru penuh buffering dia bagi internet cikai2 cam aku nihh. so, dah alang2 aku asyik ulang lagu yang sama banyak kali, aku saja2 buat video sekali. video bosan2. muka pon cam tak konfiden jea.

tak expect pon sampai nak upload masok tenet. tu yang muka hudoh nak mati tuh. haha! pastu si tetopek bagi ransangan yang tak berapa nak memberansangkan. so, dengan ini aku upload lahh video tuh. lantak lahh hudoh pon. muka aku, bukan muka kau.

*kah kah kah. aku dah kata jangan gelak kan? =='

lagu ni walaupon dah years ago. tapi aku suka kot lagu nihh. suka gila. video dia lagi ah. nangis2 kot aku tengok. perempuan, biasa lahh kan. aku terbayang watak bapak Christina dalam video tuh, bapak aku. dramatik gila ah kan. bhahaha.

okay lahh. tu jea kot. bai!


sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

24 comments:

fyy mokhtar said...

wahahhahaha, sygg oii. lawak plak. hehehe. comel :D

farzana ariffin said...

mana datang tang comel? huduh jea i tgok. huhu

Little_froggy said...

kah..kah..kah... nak gelak guling2 jap.
not bad lah suare lu,mesti kaki karokk ni en? tapi gua pon x tao, knape gua sakit perot bedekak nih, HAHA! feeling sia! :D nak gelak lagi bole? HAHAHAHAHAHA!

niDa said...

not bad lah.. ok ape... wallpaper basikal belakang tu sama cam rumah I la pulak..kikikiki..

KAMIHIDUP said...

oh, suka gila lagu ni, sedih. :)

kaizen said...

penuh emosi+feeling...hehehe

❀Hanim_RosLan❀ said...

tgok muka akak tu skjp mcm amoi...skjp mcm tiz zaqyah..hehe

farzana ariffin said...

frog ; jahat ah lu syed T.T

nida ; haha

kami ; kan? best jea. haha

kaizen ; takda lahh feeling sgt pon sbnr nya. haha!

farzana ariffin said...

hanim ; macam farzana lahh. haha

Miey Wa said...

Hehe. comel gile. buat banyak2 lagi video tu.

Plankton Seksii said...

yeayyyy apundi farzana! hehehe nice one!!

AimanAriffin said...

u comella haha :)

♥sophie♥ said...

mane ade huduh !
comel giler kot sys ! rase nak cubit pipi sys ! bole tak ?? heeee
comel x 77

farzana ariffin said...

aiseh korang. tatau lahh tang mana yang comel. terima kasih lahh jaga hati i. haha!

FiQx said...

hi awak, name saye tetaufiq farzanto :P, dedap sore kamoo, nak sign ket dayi boley haip!

farzana ariffin said...

tetopek ; haip!

cik Nemo said...

bukan main feeling lagi aihhh!

farzana ariffin said...

cik Nemo ; bukan feeling. tgh kawal nafas. semput bawak lagu ni. haha!

███ SAYA ███ said...

blum click play da tsenyun sorg sorg..
hehehe :D

aisya said...

sorry, dah tergelak.. hehe.. comel je..

cik EPAL said...

berkerut kerut nyanyi haha

Fiya Ahmad said...

kaki karok le ni.. heeee

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

fYZa said...

hehehe bwu jejak blog ney,,sory tau tergelak plak,,hehe muke cute giler tehtibe suara sangatla gagahh,, terkejut mak!