Sunday, April 24, 2011

My First VLog!

actually vid ni aku buat malam tadi. tapi tak boleh nak upload plak semalam. tatau asal. maybe sbb line tenet aku cam harem kot. huhu. so, nak tanak kena upload harini jugak.


p/s : sorry dengan mata panda and rambut serabut aku. malas nak ikat betul2. haha


sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

30 comments:

Little_froggy said...

deyy, suare lu tu, tak bole slow lg ker?? HAHA,
btw.. tak saba nak denga grenade cover by you... bole gelak pecahh perot nanti.. HAHA!

farzana ariffin said...

hans affens lahhh. haha

farzana ariffin said...

btw, kuat ke suara wa? kat laptop gua tak dgr kot ==' tu yg cakap kuat2

niDa said...

PERLAHANNYE SUARE.. AIYOOKK..

amier azrul alias said...

suare slow..
tp maintain comel :D

farzana ariffin said...

dah habis kuat dah tu. tak dgr jugak ke =='

♥sophie♥ said...

tak berapa jelas la kakak,,wuwwuu,,
dpt tgk muke comel kakak jew :D heee

shigellazoster said...

fiuhh!@~>>... sis kamu sangat lew chantek ,,,, huuu,,, mix chinese ke..?? comel lorh!~.

farzana ariffin said...

rambut tak sikta macam org tak mandi tuh. comel apa nye, comot jea. haha

k e y r i said...

alaa... slowy suare...haha=D

Hasnul Yakin said...
This comment has been removed by the author.
Hasnul Yakin said...

Good job & well done dear !

farzana ariffin said...

slow sgt ke ;(( penat jea upload, dah ah tunggu sampai sejam lebih. sigh*

███ SAYA ███ said...

kak sore xdga..
kuat ckit ye laen kali..
:D

kaizen said...

argghhh...selownyer sore u........

encHIx laNDax said...

cute panda! hhaha! ape seyh overdue assignment =)

farzana ariffin said...

haa. at last! ada pon org dgr i cakap apa T.T

copycat said...

melayu separa amoi ke nie..hehe

N e i A said...

okay, sore u sdap mcm scha alyahya la .hehe

EmanTheHalia said...

tak dengar ar zanaaaaaaaaaaaaaaaa

FiQx said...

name saye tetaufiq, sekian

shazwan shah said...

mate u itam smue la.

kamen raider said...

suara xjelas ar zana...

KAMIHIDUP said...

suara kurang dengar. :)

eis said...

dey..
bukan slalu klo ko hangout nan ktorang, sore ko menglhkn gune mikrofon ke?
ni pahal slow je?
sepatah haram pon aku x dengar ape yg ko bebel.
hahhahaha

farzana ariffin said...

mic laptop aku prob doh. aku cakap dah kuat kot. takda cover2 punya suara aku. aku kena beli headphone yang ada mic jugak ah camni.

tp yang aku pelik, kalau aku nyanyi tu dgr pulak. tp tak kuat macam suara asal aku ah.

Daksyah said...

aku punye la psng sound pling kuat..
haram aku nk dngr,
tp asl kau bjet lembut2 nie nyah..auwww...
it's not like u la babe...haha
btw,love u vblog...
even,1 perkataan pon aku tak dngr..
<3

farzana ariffin said...

ngn ko jea aku ganas. ngn org lain aku ayu gila okay? hahahhaa

APi said...

u berbisik eh..
dengar tak dengar jek..^^

Phat said...

x dgr sgt hehehe