Friday, April 15, 2011

sebab KAMI kan perempuan!

ada lah BUDAK TU kan. nak bagi nasihat pasal perempuan2 yang suka gedik pose cover2 comey apa semua sampai menaik kan nafsu buruk lelaki. pastu tempek gambar banyak2 kat blog.

then petik nama aku?? hahaha. elehh. nak buat aku terasa ke der? sayang nye, TAK pon. haha. sebab aku rasa aku takda lahh sampai setiap entry nak taruk pic aku apa semua. pic aku kat blog ni pon sikit jea. kat side bar 1, and header 1.

dia tak puas hati lahh tu sebab aku kata dia suka cari publisiti murahan pasal kes tudung dia aritu. chill der. bukan aku sorang rasa macam tuhh. haha

aku rasa kebanyakan perempuan yang ada blog semua suka pose gegedik. pastu tempek banyak2 pic kat blog apa semua. biasa lahh tu. KAMI KAN PEREMPUAN. kalau tak gedik, bukan perempuan lahh der. haha.

lu jeles kenapa? sebab lu tak boleh pose gegedik macam KAMI ke? LOL

p/s : thanks to Eyka sebab inform pasal ni. ;)

p/s/s : pasal contest tuh. aku update esok :)


sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)
\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

21 comments:

fadwa daud said...

hehe..waa..ada isu ke ni?marah nmpk:)
sabor kak..sabor..:D

n'ieda_faieda said...

kite bakor je ! :p

farzana ariffin said...

fadwa ; tak marah pon ;)

nieda ; hahahha kan kan kan

YUYUE said...

sebab citer2 die nak jadi pondan x tercapai...tah pe2.suke hati lah. nama pon pempuan suke posing2..tayang2..hahahha :D

farzana ariffin said...

haha. dia ta paham naluri pmpn yuyue

███ SAYA ███ said...

pedihh!!!

farzana ariffin said...

aik? kenapa?

███ SAYA ███ said...

ayat awk agak pedih la zana..
tp xpe sbb awk comel.. :D

nabihah norazlan :) said...

kita bakor ! yeah. haha. :)

farzana ariffin said...

saya ; pedih ke? belum tahap pedih lagi rasa nya. haha

nabihah ; kita bako kita bako. haha

kaizen said...

bg link jap..nak tgk....leh tlg basuh skit...

anis kristal said...

kak FF !!
argh.kenpe anis baru prasan yg anis mng blog kemas tu :'(.woo.sory sgt2 coz xprasan.egt kan xmng.
btw,thanks sbb pilih anis :))
anis dah tuka link blog..
http://aniskristal93.blogspot.com

farzana ariffin said...

kaizen ; hhahaha


anis ; email kn akak alamat, no fone n nama penoh kat farzana.ariffin@yahoo.com :)

KAMIHIDUP said...

mulut orang memang kita tak boleh tutup, janji kita happy. :)

adibah said...

die jeles sebab anda comel+hot.sebab tu die xpuas hati.jika berhdapan dgn org cmni biar je.anggap je kite ni hot stuff.hahaha

farzana ariffin said...

kami ; i tak terasa SIKIT pon. haha

adibah ; macam tu pulak. hahaha

cik najihah said...

knp la ade jugak org cm tu kan ..
but its ok kan kak FF :)
lame x bace enty akk

anis kristal said...

hehe.okay akq :) thanks :)

anis kristal said...

dah sent email :)

Anonymous said...

ohh.. ni lah farzana yang di cakapkan tu.

patutlah, tak hairan kena bahan. bergaya macam bintang porno.

pilotHans said...

gals have the right to be gedix...in a way laa...but some ade yg over....huhu....sal pose2 gambar2, rasenye yg berbunyik mesti kurang kasih sayang tue..haahah..

cheers babe