Wednesday, June 15, 2011

Natang apa ni wehhhhh!

memandang kan kesudah tidak lamaan aku tidak berblog, banyak sudah perubahan yang terjadi. *takda lah banyak pon sebenarnya. ada 1 natang jea ni aku tatau apa function nye. dalam sebulan tu aku just update 2-3entry jea. sikit kan? T.T

bila dah lama tak menaip ni, tangan ni rasa berattttttttt sangattttttt nak menaip. huhu. idea pon kejap kejap ada, kejap terbang. si Black Kaizen pujuk gak suruh aku update. kesian kan followers aku yang follow katanya. huhu. betul jugak. sian korang kan. sobs sobs. leleh2 dah air mata ni sedih/sebak sangat. srotttttt* kesat hingus.

so, kesimpulan nya kat sini. blog aku dah pon TERupdate! yeayyyyyy!! exited tak exited tak?! ok fineee! =.= lagipun aku dalam mood yang sangat baik harini. kalau tak baik, sebakul korang kena maki ngan aku .

macam biasa, mukadimah aku dah separuh dari kandungan entry aku. damn! aku kena buang tabiat tulis panjang2 ni. nnt karang korang bosan pulak "membacai nya pun~".

straight to the point, natang yang aku maksud kan ialah natang kat pic bawah ni. dalam petak merah aku tanda tu. pe jadah natang ni buat kat blog aku? pe motif dah fungsi nya? tak kiut pulak tu bentuk fizikal dia. =.=
p/s: tatau nak buat nota tangan apa kali ni. hahaha. #okbye

sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh lah LIKE ;)

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

12 comments:

amier azrul alias said...

so natang ape tuh?
huhu

farzana ariffin said...

ntoh le. huhu. tau tak natang apa?

kaizen said...

natang tuh ade di-review oleh muhamadfaiz.com klo x slah...

*kire cam like fb tp tu add tok gugel klo x slah...

**bangge jap ade org sebot name...hehehehe

Finie Ramos said...

Huhuhuh

http://finieramos.blogspot.com/2011/06/1st-contest-by-finie-ramos.html

farzana ariffin said...

kaizen : lahh. ingat tok apa. haha

finie : nak ajak i juin kuntest ke? kihkih :P

███ SAYA ███ said...

nais!

Anarm said...

natang tu name die Google Plus One.. dia macam Facebook Like gitu la lebih kurang.. Facebook Like bila tekan dia hantar ke Facebook.. Google Plus One ni pulak bila tekan dia hantar ke Google.. lagi banyak orang tekan, lagi banyak data hantar ke Google, jadi lagi power la blog tu kat Google Search Engine..

APi said...

si pakar anarm dah menjawab.. ^^

phentermine said...

A very nice post.

Taufan Bin Ribut said...

excited ni..rase cam nk guling2 ^_^



Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

pilotHans said...

owh, tue google +1....mcm bookmark...or add fav..mcm stumbleupon or digg if u ever used that...so if u ade account google + , nnti leh ngk ur fav or mane2 tmpt yg u click g+ tue... nak invitation google plus x? konon2 dia nnti gantikan fb tp wat mase ni boring lagi..haha

cheers

NazLimited said...

xD hahaha! baca blog farzana pun dh tersenyum² sorang².. apa tah lagi baca cmnt korang kt sini.. hahaha.. boleh pecah perut woo... hahaha..!!

btw, natang tu kn.. mcm sibuk lak uh.. org nk penuh like kat fb.. nie dtg lak natang tu kat blog.. jd like kt fb berkurangan la.. hayoo... =_=!!