Monday, June 20, 2011

Pemenang Contest Mata Paling Kebabom!!

patut nya tarikh aku umum kan natang ni lama dahh.
tapi asyik tangguh2 jea. huhu. 2kali kot aku tangguh.
sorry lahh buat korang tunggu lama sangat!!
tp jangan risau, penungguan korang sgt berbaloi!
sebab hadiah MISTERI tu adalahhhhhhhhh.....
nak tau tak? errr tayah lahh eh?
apa? nak tau gak? okay2.
*scroll down*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MAC EYELINER!!
haaa. suka tak suka tak?
tengah sale time tu, aku beli 3.
nak abis kan stock kot aku rasa time tu.
tok aku 1, and lagi 2 tok 2orang pemenang contest ni :)
plus! ofcoz hadiah utama, LENS kan?
so pemenang, dah boleh pilih lens mana yang korang nak okay??
pilih kat sini LENS MANIA.

kusyuk sangat umumkan hadiah misteri, sampai aku lupa nak umum kan pemenang =.= maaf maaf maaf~! patotnya umum kan nama pemenang dulu. @#$%^
so, pemenang nya adalah.
*drumm roll pleaseeeeeeeee*
*
*
*
*
*
*
*
*
Roszaliza - 425 Likes
Cik Bubu - 353 Likes

Congrats korong. ingat senang ke nak dapat like banyak camtuh? kalau aku, maybe nak dapat 10 like pon susah. huhu. sebab malas nak post link2 semua.
disebabkan dorang ni rajin! jd dorang menang. haha.
apalagi, para pemenang sila tuntut hadiah yea. adios!

sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh lah LIKE ;)

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

9 comments:

kaizen said...

sy x mng tp sy nk tuntut hadiah gak boley??

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

kalahh :(

CikHaniBhulat said...

congrate pada yang menang n dpt hadiah...

QUEENPINK said...

SALAM

THANKS KEPADA SEMUA PENGUNDI YANG VOTE QUEENPINK...

MACAM MANA QUEENPINK NAK TUNTUT HADIAH YE...?

Miqa said...

Kita semua pemenang, tiada pengalah... <3

APi said...

datang nak tuntut hadiah.. =)

farzana ariffin said...

pemenang dua orang jea lahh. ni lebih dr 2orang yg tuntut. bankrup i! haha

cik bubu said...

helo helo farzana :D nak tuntut hadiah mcm mane yeee ? ^^ <3 thnkss semuaa btw :D

kaizen said...

i kn skandel u...hehehe