Tuesday, June 14, 2011

Video khas untuk 24:7 dan GulaGula!

1 skali aku nk cakap, video ni bukan HAK aku. ni video matluthfi90. jumpa masa AndyHowt tweet pasal video ni kat twitter. aku subscribe matluthfi punya channel ok, bukan tak subscribe. tp lambat tahu pasal ni. haha. channel utube aku pon dah empat puluh satu juta tahun tak buka.

korang mesti kenal kan GulaGula and 24:7. alahhhh, artis K-POP MALAYSIA tuh. K stand for Keindahan ok? bukan Korea, "kata diorang". LOL. aku ingat nk sertakan pic. tapi cam malas pulak aku nk search kat google and paste kat sini. korang cari sendiri lahh bg yang tatau tu. jangan jadi pemalas cam aku.

macam biasa, mukadimah aku jea dah dua perenggan. =.= sebelum perenggan aku jadi lebih panjang dan membosan kan. meh tgok video matluthfi ni dulu.


"PLASTIK, sampah paling banyak dalam bumi ni" LOL

aku rasa dia nk tuju kat GulaGula and 24:7 lahh. takan dia nak habaq kat hampa yang dia buat video ni tok depa kan. haha. korang rasa cemana??

p/s: jom reramai beli album matluthfi berjudul, "cweettttt cangattttt" hahaha
p/s/s: sorry guys sebab dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaa tak hapdet blog :PP

sorry kalau tak suka, takda button dislike :( tapi kalau suka, boleh LIKE ;)

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

15 comments:

h said...

yay farzana update gk akhir nye..
xde vlog ke?? hehe..

farzana ariffin said...

nk vlog jugak ke? haha. nnt lahh. :P

h said...

alaa... buat la lg..
da lame x gelak kn farzana ni..
hahaha...

ツlala chanღ said...

sumpah,mmg best giler!!!!

btw...npe kak farzana da lma x updte blog????

farzana ariffin said...

h : =.= kentot ah u.

lala: bz sikit lahh syggg. huhu

h said...

t
a
e
k

hehehe...

Fika Rozaidi said...

best gile ah cara dia perli! haha. thumbs up! :)

EZAN IDMA said...

hahaha terbaek :P

Miqa said...

LOL... I like it. Thanks for post this <3

ஜ Nur Farzana ஜ said...

hahaha,mmg mnt gile ngn matluthfi sbb video2 die mmg best and lwk..
x leh blah video ni..tiru tarian snsd gee (crab dance),sorry2,ring ding dong (shinee),wonder girl lak...lwk benor..
tpy muke die time lgu sorry2 tu sebijik cm Eunhyuk SuJu..hua3
sye pon mnt korea tpy x derklarh sampai fanatik..mungkin dlu ye tpy skunk x da..suke lgu ngn tarian drg je..x delarh sampai gile..sye ttp syg Malaysia..Malaysia bole~!!! ^-^

ஜ Nur Farzana ஜ said...

hahaha,mmg mnt gile ngn matluthfi sbb video2 die mmg best and lwk..
x leh blah video ni..tiru tarian snsd gee (crab dance),sorry2,ring ding dong (shinee),wonder girl lak...lwk benor..
tpy muke die time lgu sorry2 tu sebijik cm Eunhyuk SuJu..hua3
sye pon mnt korea tpy x derklarh sampai fanatik..mungkin dlu ye tpy skunk x da..suke lgu ngn tarian drg je..x delarh sampai gile..sye ttp syg Malaysia..Malaysia bole~!!! ^-^

kaizen said...

terbaik!!!!!

Hakim IS Mikah said...

akhirnyaa.....anda update..hehee

Azie Azra said...

lawak giler mat lutfi! tak suka ah k pop gula2 ke ape. huru hara mesia

::nypiranha:: said...

lama gila x tgk matluthfi .. ^^ ~ bes gila la dia.. ! haha