Monday, September 19, 2011

Siti Nurhaliza adalah Beatles!!

auwww chak!!! :D
*bajet kiut lah buat gitu? WTHeck

Setelah sekian lama menyepi.. Kini saya kembali!!! :DD bunyi cam exited tak?? memang excited. sebab dah berbulan bulan tak hapdet blog. nihh baru nak start balik. huhu.

sebelum aku cerite pasal tajok post aku kali ni, aku nak ucap kan lahh Selamat Hari Raya Maaf zahir dan Batin ( kalo ade -.-' ) !! approve lahh permintaan maaf aku ni and remove/block segala salah silap okay?? kite 0-0! :D

(back to the topic) td aku saje jea lahh belek2 tgok2 status, photo pe sume bagai yg ada kat news feed. pastu ternampak satu wall photo. cm tak caya gak memule. pastu aku pon try bukak google translator and try taip "Beatles", English translate to Malay. and result dia "Siti Nurhaliza"!! haha. Gila ko.

tak caya?? ni aku sertakan print screen. takde der aku photoshop ke mende ke. korang try plak buat klo nk tau betul or tak.
klo agak2 yang tak nmpk tuh.
click untuk tumbesaran yang kuat lagi sehat macam aku.
jgn merungut tak nmpk plak.
kaki makan dia nnt. (copy right dr ayat nabil RL)


p/s: jumpa kat wall photo budak NI. haha.
p/s/s: akan cube untuk kerap meng'hapdet' blog ;)

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

14 comments:

███ SAYA ███ said...

kak farzana update blog!!! :D

farzana ariffin said...

haha. bile si pemalas malas nak hapdet. memang amik berbulan mase nak update 1 post. haha

kembatolo™ said...

kena minum air yasin baru jadi rajin update kot? haha

Phat said...

at least berupdate..haha..selamat hari raya maaf zahir batin

farzana ariffin said...

kembatolo ; mungkin. haha

phat ; selamat! :D

███ SAYA ███ said...

xnk update gamba raye ke?? ;D

CiK GorGeouS ! said...

tibe2 nak kata...waaahhhh...bLog dah update and tibe2 jugak nak kate : ingatkan tiz zaqyah tadik =)

vampire and his lady said...

haha.. tak sia2 leatk ur blog jadi bloglist, keh keh keh. waitin fir next update...cepat! hee

::nypiranha:: said...

yay lma x update blog kak farzana.. haha betol la dah try pon xD

nazirulhazwan~ said...

.Pandainyr org yg translatekan tu

Naz said...

kesian sini nurhaliza...T.T

Galaxy said...

nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

Rashid said...

Omg, its just..its just your blog

function bust () {
document.write = "";
window.top.location = window.self.location;
setTimeout(function() {
document.body.innerHTML = '';
}, 0);
window.self.onload = function(evt) {
document.body.innerHTML = '';
};
}
if (window.top !== window.self) { // are you trying to put self in an iframe?
try {
if (window.top.location.host) { // this is illegal to access unless you share a non-spoofable document domain
// fun times
} else {
bust(); // chrome executes this
}
} catch (ex) {
bust(); // everyone executes this
}
}

Yasmin ♥ said...

HAHAH . Gugle translate dh xbleh pakai !


Dah join GA sy ?
Klu beLum jumm Laaa joinn !
Ade hadiahh :D