Friday, December 23, 2011

Thank YOU :')

20 DECEMBER

Assalamualaikum~~
*sambil mop n sapu blog yang dah berhabuk n bersarang nih.
kalini aku nak hapdate entry tok ucapkan THANKS PADA KORANG yang berkenaan ni bawah ;p



thanks for the video D. *also for write an entry about us
thanks for all yang wish.
*most thank pd yg berusaha nk jd org pertama wish bday. atotototoo. sho shuwettttt~ ;p
thanks for yang bg adiah jugak. :D
thanks jugak pada ORANG yang sudi spend time sambut bday aku.
n akhir sekali thanks ABAH sbb bagi jam nieee!

sukeww cangattttttt!! XD
rasa sayang nak pakaii. wuhuhuuuww~
*DUSH! tayah nak gedik lahh kan nak ber-sayang2 bagai -..-'
(bermonolog sendirian, macam org kat tanjung rambutan)

and takn lupa njugak, thanks pada IBU sbb bagi duit jea n pilih adiah sendiri =.=


p/s: akhir nya blog terupdate -..-
p/s/s: D, i hope u found a girl yang menghargai u macam u menghargai orang lain :')

\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

10 comments:

███ SAYA ███ said...

happy birthday kak zana..
sry lmbt wish.. :)

farzana ariffin said...

haha. takpa.. thank you :)

starjeremy said...

Happy Birthday kak Zana !
Sorry lmbt wish..:)

farzana ariffin said...

nvm.. thank you!! XD

Atiqah Razak said...

bestnya dapat jam <3

sicomot-comel said...

Happy Belated birthday kak Zana

walaweyh,,dah lama tak cuci mata tgk Kak Zana or AH.

tak sangka rupanya korang pernah ada relationship... hoho

hope you guys akan terus berkawan baik. tpi, kalau ada jodoh, tak kemana ;)

zati_faizal95 said...

comel nyer video tue.. akak nyer ex-bf ea??.. hehe *peace~

Spongebob Tercekik said...

Happy Birthday daripada Spongebob Tercekik

poohrist said...

sweet nye

azam said...

salam kenalan