Saturday, March 17, 2012

Amaran kepada PEREMPUAN!


Aku bukan lah nak luahkan rasa tak puas hati, tp memang aku tak puas hati pun ni!!
aku nak tanya ah kan. apa motif korang yang si ketiak hitam tu pakai baju takde lengan??
like seriously wehhh. ko tak perasan ke ketiak ko tu hitammm!!
aku pulak yang sakit mata mandang tadi. sumpah weh aku cakap.
SILA LAH SEDAR!
bagi yang tak sedar tu, sila lah check ketiak korang dulu hitam ke tak sebelum pakai baju yang tak berlengan tu.
ingat orang suka ke tengok ketiak korang yang itam tu? GELI tau?
mostly yang aku salu nampak pempuan melayu.
PEREMPUAN!! ko tu dah lah perempuan, jaga ah sikit penampilan tu.
kalau lelaki aku tak kisah. mmg stail dorang ketiak berbulu-bulu.
cina tu elok jea putih aku nengok.
sedap sikit ah nak mandang ketiak putih licin2 nih.
tu jea lah aku nak taip pun. salam =.=


nota tangan; sekadar MENEGUR.


\(^▽^*)Kalau SUKA sila lah LIKE!(*^▽^)/

20 comments:

Hakim said...

lama tak nampak.Mana menghilang beb?


anyway,aku suggest kau hadiahkan mereka2 ni Nivea pemutih.

farzana ariffin said...

err, baru tengah rajin nak update blog balik. haha!

CiK GorGeouS ! said...

perrggghh...Lama tak hapdet...sekaLi apdet, setepek kene kat kaum2 ketiak hitam...HAHAHHA~

CiK GorGeouS ! said...
This comment has been removed by the author.
farzana ariffin said...

sakit mata. sorry lahh. huhu. =.=v *peace

kurtjagung said...

hmm klu laki ni byk style rockers pdg pasir depa mmg pkai lagu tu. kasi air-conditioning semula jadi lalu lalang bwh ketiak yg sebulan sekali teroka. pmpn gua xtau sbb gua laki. klu bab laki den boley koba=)

farzana ariffin said...

Laki = normal. tang perempuan tu tatau nak kate lah =.=

Raden said...

addooiiiyai..haha...sabar la wahai mata.. rejeki rejeki

Mysara Ab Rahman said...

tak tau la apa perasaan dorg ni..
xmalu agaknyer

Mitsu Kizu Zie said...

tak jaga penampilan...kan bgs menutup aurat ;)

niDa said...

agaknye takde org tego kot... Tu yg main pakai je sleeveless...

Aqilah Rzk said...

kahkahkah. lawak :p

kaizen said...

baur prasan farzanto ade post baru... u n i same2... 2x5 lame x update hahahaha

farzana ariffin said...

haha!!

ain dzaya said...

ketiak hitam?...pergghh..camne tu...
bulubulu bagai...

"Ain memalukan diri sendiri. Terima kasih.".

bau ketiak said...

kalau dah memang kulit gelap macam mana der... sure ketiak pun gak..heheh

nurul atiqha insyirah said...

haha.. sabar sis.. jgn marah2. nnti da tak cun lg.. senyum. ;) mungkin dye rase dirinye nampk lg cantik kalo berpakaian sebegitu rupe.. hehe. chill ~ haa btw, follow me on http://athiqhainsyirah.blogspot.com/ .. k thanx :)

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Anonymous said...

ketiak awk putih ke....

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen